2 6 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

MIND TO BODY


using the capacity of the mind to reach the power of the body

Who we are

Mind to body grundades av Bella Magnusson, Carina Bräck och Lars Jacobi. Vi delar samma vision och tankar och har över 25 års erfarenhet av arbete med människors utveckling och vi utför Mind to body på olika sätt.

Bella / Ägare
Lever och driver Mind to body´s filosofi tillsammans med yogans tänk.
Tillsammans med sin partner Helena Silver driver hon också yogastudion Villavi där hon håller klasser och utbildningar. Mind to body är ett förhållningsätt som håller henne hela tiden i balans och inspirerar henne till att leva ett liv utan begränsningar. I övrigt är Bella Triathlet och tränar långfärdsskidor och älskar distans tävlingar där hon får utmana det mentala för att hela tiden håla kroppen i flöde. Hon lever tillsammans med sin man och deras 5 barn i Djursholm och med ett tänk där inget är omöjligt.

Carina / Partner
Driver en yoga studio i Göteborg, Kungsbacka där hon använder Mind to body i sina klasser och workshops. Hon håller också individuella sessioner. I övrigt är Carina Triathlet och tränar skidåkning och lever med sin man och 2 barn med ett ursprung som Stockholmare.

Lars / Partner
Partner på Centigo och jobbar med Change management med en Mind to body touch. Han har hela tiden med sig grunderna som gör att hanns projekt blir levande och hela tiden håller en intensitet

Helena / Teacher Trainer

Ninni / Trainer

Emma / Trainer

Magda / Trainer

CONTACT

Bella Magnusson
bella@mindtobody.se
Tel: 08-655 00 75 , 0735-13 13 50

Carina Bräck
carina@mindtobody.se
Tel: 0702-72 37 79

Lars Jacobi
Tel: 0708-55 00 90